MerlinMerlina | Behandelingen
De complementaire geneeswijzen hebben gemeen dat zij de mens als een geheel benaderen. Zij onderkennen het belang van de wisselwerking tussen geest, lichaam en omgeving. De behandelingen die voortvloeien uit de complementaire geneeswijzen richten zich dan ook op al deze aspecten. De behandelingen die ik zelf toepas vallen onder de energetische geneeswijzen. Voor de energetische geneeswijzen bestaat de mens uit meer dan alleen het fysieke lichaam. Namelijk, ook uit energiebanen en velden (meridianen, chakra systeem, aura).
Behandelingen
34
page-template-default,page,page-id-34,page-parent,page-child,parent-pageid-9,edgt-cpt-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

BEHANDELINGEN

De mogelijkheden bij MerlinMerlina

     De complementaire geneeswijzen hebben gemeen dat zij de mens als een geheel benaderen. Zij onderkennen het belang van de wisselwerking tussen geest, lichaam en omgeving. De behandelingen die voortvloeien uit de complementaire geneeswijzen richten zich dan ook op al deze aspecten.

 

De behandelingen die ik zelf toepas vallen onder de energetische geneeswijzen.

Voor de energetische geneeswijzen bestaat de mens uit meer dan alleen het fysieke lichaam. Namelijk, ook uit energiebanen en velden (meridianen, chakra systeem, aura).

Naar deze visie ontstaat een klacht of ziekte wanneer de energie stroom geblokkeerd is geraakt door invloeden op geest, lichaam of vanuit de omgeving. Door deze energieblokkades op te heffen, kun je een klacht of ziekte in de genezing ondersteunen en soms zelfs voorkomen.

 

Hieronder meer over de behandelingen in mijn praktijk:

MerlinMerlina SterReiki
MerlinMerlina Ster
Emotional Freedom Techniques (EFT)
MerlinMerlina Ster
Intuïtieve Healing
MerlinMerlina Ster
Intuïtieve Reading