MerlinMerlina | Intuïtieve Reading
Een reading betekent niets anders dan een ‘lezing’. Voor de intuïtief healer zijn energieblokkades, zie ook behandelingen, waarneembaar in de energievelden of energiebanen van en rondom het lichaam. Wanneer deze waarnemingen benoemd worden, dus wanneer de energie wordt “gelezen”, spreekt men van een reading.
Intuïtieve Reading
572
page-template-default,page,page-id-572,page-child,parent-pageid-34,edgt-cpt-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

INTUÏTIEVE READING

     Een reading betekent niets anders dan een ‘lezing’. Voor de intuïtief healer zijn energieblokkades, zie ook behandelingen, waarneembaar in de energievelden of energiebanen van en rondom het lichaam.

 

Wanneer deze waarnemingen benoemd worden, dus wanneer de energie wordt “gelezen”, spreekt men van een reading.

Door middel van een reading kun je inzicht krijgen in verschillende aspecten van de energetische blokkade. Bijvoorbeeld: waarom heeft dit kind deze energieblokkade ontwikkeld? Waarom gedraagt een kind zich zoals het zich gedraagt? Wat wil het kind zeggen, dat het misschien nog niet kan zeggen?

Met de verworven inzichten kan er vervolgens gekeken worden naar wat het kind het beste kan helpen.

 

Een reading is een prachtige tool bij jonge kinderen en kinderen met een verstandelijke beperking. Deze kinderen kunnen (nog) niet duidelijk maken of verwoorden wat er aan de hand is of wat zij graag zouden willen. Op energetisch niveau kun je contact maken met deze kinderen en ze een stem geven. Wensen, maar ook aanwijzingen die zij verbaal (nog) niet kunnen uiten, kunnen naar mijn ervaring, vaak wel in de energie gelezen worden. Kinderen hoeven hierdoor niet meer met hun gedrag iets duidelijk te maken.

 

Een reading is dus niet alleen inzetbaar voor fysieke klachten, maar ook heel behulpzaam bij allerlei gedragsvragen of problemen. Het kan vaak een oplossing bieden voor een betere omgang met diens omgeving en meer begrip geven voor het kind en dus ook voor elkaar.