MerlinMerlina | Verwijzing
MerlinMerlina Integratieve geneeswijzen voor kinderen
MerlinMerlina Integratieve geneeswijzen voor kinderen
910
page-template-default,page,page-id-910,page-child,parent-pageid-9,edgt-cpt-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

Verwijzing

Wat is er nog meer mogelijk

    Naast de behandelingen en technieken die ik toepas, bestaat er binnen de complementaire geneeswijzen nog een diversiteit aan geneeswijzen waarin ik zelf niet ben geschoold (ik verwijs voor mijn achtergrond naar wie ben ik). Om enkele te noemen: homeopathie, acupunctuur.

Vanuit mijn kennis en achtergrond zal ik jullie zo volledig mogelijk begeleiden. Dit houdt ook in dat wanneer jullie kind meer baat zou hebben bij een andere behandeling of hulpverlener, dat ik jullie ondersteun bij het vinden van een passende en betrouwbare behandelaar.

 

Dit geldt ook voor verwijzingen binnen de reguliere geneeskunde.

Zoals eerder benoemd onder werkwijze zijn complementaire geneeswijzen soms niet toereikend bij acute klachten. Wanneer jullie kind ziek is, is het daarom ook van belang dat een huisarts of medisch specialist naar jullie kind heeft gekeken.