MerlinMerlina | Consulten
Een vervolg consult bij MerlinMerlina kan bestaan uit een gesprek, een behandeling of een combinatie van beide, al naar gelang wat nodig en gewenst is voor kind en/of ouder. De gesprekken zijn coachend en ondersteunend van aard. Mijn werkwijze is gebaseerd op de integratieve visie, waarin vanuit mijn achtergrond (zie wie ben ik), zowel de reguliere kindergeneeskunde en jeugdgezondheidszorg, als complementaire geneeswijzen en technieken (bijvoorbeeld ademhaling, ontspanning, meditatie, massage) een plaats hebben. Hieruit volgen praktische tips, oefeningen en adviezen.
Consulten
908
page-template-default,page,page-id-908,page-child,parent-pageid-9,edgt-cpt-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.7.2,vc_responsive

Consulten

Wat kun je verwachten

     Een vervolg consult bij MerlinMerlina kan bestaan uit een gesprek, een behandeling of een combinatie van beide, al naar gelang wat nodig en gewenst is voor kind en/of ouder.

De gesprekken zijn coachend en ondersteunend van aard. Mijn werkwijze is gebaseerd op de integratieve visie, waarin vanuit mijn achtergrond (zie wie ben ik), zowel de reguliere kindergeneeskunde en jeugdgezondheidszorg, als complementaire geneeswijzen en technieken (bijvoorbeeld ademhaling, ontspanning, meditatie, massage) een plaats hebben. Hieruit volgen praktische tips, oefeningen en adviezen.

 

Vanuit de integratieve benadering hecht ik waarde aan bewustwording. Ik zal hier tijdens de consulten aandacht aan besteden. Ik help ouders en verzorgers zich bewust te worden wat de wisselwerking is tussen geest, lichaam en omgeving en wat daardoor de invloeden van leefstijl en interacties zijn op ziekte en gezondheid.

 

Ik spreek Nederlands, Engels, Frans en Duits. Consulten zijn mogelijk in deze talen.