MerlinMerlina | Intuïtieve healing
Intuïtieve healing werkt op het niveau van de energievelden van het lichaam en valt onder de energetische geneeswijzen. Zie ook behandelingen. Zoals bijvoorbeeld acupunctuur en shiatsu op de meridianen werken, werkt een intuïtieve healing op het chakra systeem en de aura. Dit is een andere benadering van de energiehuishouding (balans) in en om ons lichaam. In de Oosterse geneeswijzen worden beiden (meridianen en chakra/aura systeem) gebruikt.
Intuïtieve healing
41
page-template-default,page,page-id-41,page-child,parent-pageid-34,edgt-cpt-2.0.2,mikado-core-2.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,homa child-child-ver-1.0.0,homa-ver-3.2, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,transparent_content,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-7.2,vc_responsive

INTUÏTIEVE HEALING

     Intuïtieve healing werkt op het niveau van de energievelden van het lichaam en valt onder de energetische geneeswijzen. Zie ook behandelingen.

 

Zoals bijvoorbeeld acupunctuur en shiatsu op de meridianen werken, werkt een intuïtieve healing op het chakra systeem en de aura. Dit is een andere benadering van de energiehuishouding (balans) in en om ons lichaam. In de Oosterse geneeswijzen worden beiden (meridianen en chakra/aura systeem) gebruikt.

 

Ik gebruik intuïtieve healing ter ondersteuning bij een klacht of ziekte, maar ook ter verheldering van een klacht of ziekte.

 

Zoals eerder benoemd, zie werkwijze, komen ziektes vaak terug of nemen ze andere vormen aan wanneer het onderliggende probleem, de energieblokkade, niet is opgeheven. Met intuïtieve healing kun je niet alleen inzicht krijgen in de onderliggende energieblokkades, maar ook bemiddelen in het opheffen ervan.